Телеканал NewsOne оштрафували на 96 500 гривень за образу воїнів АТО. Про це повідомив на сторінці у Facebook Масі Найем.

"Ми домоглися відповідальності. Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вирішила оштрафувати ТК NEWSONE за порушення абзацу 4, ч. 2 ст. 6 ЗУ “Про телебачення і радіомовлення (розпалювання національної ворожнечі та ненависті). Раніше ми зверталися до Незалежної медійної ради з проханням проаналізувати висловлювання ведучого телеканалу NEWSONE TV В. Піховшека у передачі "Інтерв’ю з Оленою Лукаш", що вийшло в ефір 31 серпня", - зазначив він.

Тоді в ефірі пролунало наступне (дослівно):

"Мы живем в обществе, которое устроено по принципу тотального беспредела. Любой человек, который называет себя ветераном АТО, считает, что у него есть индульгенция на убийство или он может убивать...".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пізніше Піховшек в одному з ефірів заявив, що "не знає про честь, гідність та ділову репутацію брата народного депутата Мустафи Найєма".

"Національна рада у відкритому засіданні за участі експертів-представників Незалежної медійної ради і Українського інституту національної пам’яті, які надали свою експертизу щодо висловлювань, застосувала до ТК штраф обсягом у 25% від суми ліцензійного збору - 96,5 тисяч гривень", - підсумував Найем.

Дивіться: Розпалюють ворожнечу та дають необ'єктивну інформацію: Нацрада оштрафувала канал NewsOne

Нагадаємо, Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську та Скрябіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська армія отримає потужні ракетні комплекси "Вільха".Також "Знай.ua" писав, з 1 березня набуває чинності угода між урядами України і Грузії про взаємне скасування візових вимог.