Відомий шоумен і комік Володимир Зеленський, який балотується в президенти України, являє собою досить цікаву фігуру, яку не може обійти стороною жоден експерт. На думку Сергія Постоловського, директора Бюро політичних рад "Магда і Постоловський", на даний момент гуморист представляє проблему як для діючого гаранта Порошенко, так і для Тимошенко, оскільки комік є втіленням ненависті до всіх старих політиків. Про це повідомила replyua.net, посилаючись на блог експерта.

Деяку аналогію він запропонував провести з президентом США Трампом, який намагався донести до своїх виборців думку, що він не еліта, що він не Буш і не Клінтон. На сьогоднішній день люди стомилися від виборів до виборів чути одне й теж від наших політиків, і вони усвідомлюють, що краще буде, якщо до влади прийде який-небудь комік, нехай вже якийсь Зеленський, ніж один зі старих політиків. Вся справа в тому, що українцям дуже потрібні зміни.

Також він підкреслив, що, якщо самого шоумена вже все сприймають, як потенційного президента, то відповідь на питання про те, хто буде займатися зовнішньою політикою, хто буде займатися обороною, хто буде займатися службою безпеки, хто буде займатися економікою не можуть дати навіть його прихильники. Як варіант, важливі посади займе команда Зеленського "95 квартал", але це саме по собі вже дуже смішно.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Постоловський також підкреслив, що не до кінця зрозуміло, про що Зеленський, в разі його перемоги на виборах, буде говорити з західними партнерами, про що Зеленський буде спілкуватися з лідерами інших країн – Латинської Америки, Азії, Східної Європи? При всіх його позитивних якостях, він ні про що не зможе говорити з лідерами інших держав, тому що не має досвіду.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що через низький рейтинг у президента Росії Володимира Путіна, йому терміново шукають хоч якусь позитивну новину.

Як повідомляв портал "Знай.uа": один з народних депутатів закликав звернути пильну увагу на стан української медицини.

Також "Знай.uа" писав, що телеканал NewsOne оштрафували на велику суму з причини того, що один з велучих дозволив собі образити воїнів АТО.