Один з кандидатів в президенти України, відомий шоумен Володимир Зеленський у п'ятницю, 8 лютого, разом з "95-м кварталом" дав концерт у Львові. За годину до початку заходу біля концертного залу зібралися молоді люди спортивної статури і в камуфляжі, з якими Володимир Зеленський вступив у перепалку. Чоловіки назвали себе ветеранами АТО і членами різних патріотичних організацій.

Мітингувальники заявили, що олігархи вже не соромлячись виставляють в кандидати на вибори президента своїх проплачених маріонеток.

Найбільше мітингувальники висловлювалися щодо участі у виборах коміка Володимира Зеленського, адже не випадково вони зібралися біля будівлі цирку, де повинен був відбутися концерт шоумена і його "95 Кварталу".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У той час, коли у нас йде війна, ця людина хоче очолити Україну і бути верховним головнокомандувачем", - вигукнув один з ветеранів. У відповідь Володимир Зеленський відповів: "У мене питання таке, хлопці: скільки разів ви реально були в АТО?". Також у натовпі у Зеленського запитали, чий Крим і яка мова буде в Україні, якщо він стане президентом. На що Зеленський відповів, що Крим був і залишається українським.

Нагадаємо, Зеленський звернувся в правоохоронні органи з заявою про зафіксовані факти стеження за ним і його співробітниками невідомими особами. Відкрито кримінальну справу.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Знай.uа писав: Зеленський запустив новий челлендж: я клоун і пишаюся цим.