Андрій Садовий розповів, ким бачить Святослава Вакарчука в політиці

Мер Львова і кандидат у президенти Андрій Садовий зізнався в інтерв'ю "Главкому", що Святослав Вакарчук після відмови балотуватися на президентські вибори повинен добре подумати з приводу виборів у парламент.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"Я не знаю, що він (Святослав Вакарчук) буде робити (після відмови висуватися в президенти). З точки зору здорового глузду, можу лише висловити свою думку, що потрібно було б робити. Потрібно активно думати щодо парламентських виборів і він, маючи свою велику енергію, може долучитися до заштовхування в Верховну Раду великої кількості професійних людей. Саме те, що я зробив у 2014 році, коли фактично заштовхнув 33 депутата Верховної Ради, залишаючись далі міським головою. Просто тому, що до мене не дійшла черга, я був №50 у виборчому списку", - каже Андрій Садовий.


Нагадаємо, "У мене таке відчуття, що я відправляю чоловіка на війну!": всі подробиці про сім'ю Садових

Мер Львова, Андрій Садовий, в ексклюзивному інтерв'ю з провідним Віталієм Петруком поділився подробицями свого особистого життя, а також розповів, як нелегко доводиться дружині політика.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Садовий повідомив, що його дружина Катерина підтримує його, незважаючи на політичні негаразди, які стосуються і його сім'ї. Нагадаємо, ще в 2015 році будинок Садових пікетували бійці з АТО, тоді Катерина вийшла разом з маленьким сином на руках під вигуки “Ганьба!”. Політик розповів, що коли вперше давав присягу, як міський голова, у його дружини було відчуття, що вона віддає чоловіка на війну.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Андрій Садовий: біографія і досьє на мера Львова

Можливо, Садовий Андрій для вас - той політик, який викликає симпатію і є перспективним кандидатом у президенти. Сьогодні питання його потрапляння в Раду дискусійне. Одні вважають, що рейтинги Садового занадто низькі. Інші абсолютно не вірять опублікованими результатами. І вважають дані досліджень неправдивими. Дізнайтеся, як градоначальник підтримує Львів. Чи виправдав він довіри і очікування львів'ян? І які бачить перспективи розвитку країни? Читайте всю правду прямо зараз!