Бельгія підтримає санкції проти громадян Росії, які були причетними до жорсткого нападу на українські військові судна та захоплення моряків у Керченській протоці. Утім водночас закликають Україну не будувати стіну з Росією.

Таку гучну заяву зробив міністр закордонних справ Бельгії Дідьє Рейндерсон після зустрічі делегації ПАРЄ, повідомив голова парламентської делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв.

Зустріч делегації ПАРЄ з міністром закордонних справ Бельгії тривала півтори години. Цікава і відверта розмова, з якої...

Geplaatst door Volodymyr Ariev op Vrijdag 8 februari 2019

Бельгійський міністр закликав Україну не будувати стіну з Росією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Я зауважив, що ми будуємо не стіну, а військову фортифікацію. Будувати чи ні та що саме, залежить лише від того, в якій ситуації перебуває та чи інша країна. Наша іншого виходу не має", - наголосив Ар'єв.

Рейндерсон також пообіцяв підтримку України в Раді Європи. Бельгія переконана, що Росія має повернути незаконно окупований Крим та виконати Мінські зобов'язання, аби її делегація знову повернулася в ПАРЄ без санкцій.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що путінські відморозки в ООС пішли на страшні провокації проти наших бійців.

На тимчасово окупованих українських територіях бойовики порушили режим припинення вогню вісім разів, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє поранені.

У повідомленні йдеться: "У смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" злочинці двічі обстріляли з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї позиції наших захисників поблизу міста Авдіївка, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера".

Як повідомляв портал "Знай.uа": блогер показав скріншоти листування з російським чоловіком, який з якоїсь причини надумав іти добровольцем на Донбас. Безграмотному, який бажає скоріше побачитися з предками, на щастя, не допомогли, після чого його обсміяли в мережі.

Також "Знай.uа" писав, що рейтинг господаря Кремля стрімко котиться вниз. З цієї причини Путіну в поспіху шукають хоч якусь позитивну новину, щоб він зміг задобрити росіян.