Постійний голова Володимир Єльченко під час засідання Радбезу Організації Об'єднаних Націй заявив, що гарант Російської Федерації Володимир Путін готується до вторгнення в Україну.

До речі, засідання було організовано на честь річниці Мінських угод. У зв'язку з цим, Єльченко заявив, що в Мінських угодах, що стосується гуманітарної сфери і сфери безпеки, прописані зобов'язання Путіна. Тим не менш він повністю їх ігнорує.

Також Єльченко додав, що президент РФ розташував біля кордону з Україною вісімдесят вісім військовослужбовців. А це означає, що ситуація загострюється.

Зі слів Володимира Єльченка, станом на лютий, окупаційні війська «Л-ДНР» на Донбасі мають 496 танків (арсенал можна порівняти з силами Франції і Німеччини), 938 броньованих машин, 128 РСЗВ (майже як у Індонезії) і 776 артилерійських систем, у тому числі САУ (можна порівняти з військовим потенціалом Казахстану та Ефіопії).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, глава литовської республіки Даля Грібаускайте заявила, що ООН створена для того, щоб вирішувати можливі конфлікти. Тим не менш організація не діє.

"Знай.uа" повідомляв, що президент Російської Федерації Володимир Путін присвоїв собі нове військове звання. Його біографія була опублікована на сайті Кремля.

"Знай.uа" писав про те, що кордон між Росією і Донбасом перекриють військові винищувачі. Це повинно було відбутися у січні минулого року. Тоді тимчасово повинні були перекрити трасу на кордоні Ростовської області і окупованого Донбасу.