Більшість акторів Студії "Квартал 95" підтримують кандидата від руху "Слуга народу" Володимира Зеленського у його намірах стати президентом. Чого не можна сказати про колег із КВК, хоч і колишніх. Нещодавно свою думку з цього приводу на сторінці у Facebook висловив один із них - Олександр Бабич.

Він 7 років поспіль виступав у КВК, писав тексти, їздив на гастролі і навіть сидів у суддівському кріслі.

Архівне фото Зеленського
Архівне фото Зеленського

"У КВК при оцінці матеріалу завжди було кілька низьких жанрів: дешевим вважалося жартувати про політику (сатира, завжди простіше пишеться, ніж гарний жарт) і ще був такий термін – "показати на сцені жопу" - в буквальному сенсі, це видати щось типу сповзли штанів і т.п. - це дешево, хоча це завжди "схаває" зал, але професіонали знижували оцінки за таке.Найдешевшою командою, з усіх українських, які грали у Вищій лізі для мене був "95 квартал". Не любив їх ніколи, навіть коли треба було "вболівати за наших", - зазначив Бабич.

Він також охарактеризував рівень гумору Зеленського як низький, хоча вся країна дивиться випуски "Кварталу 95" і виходить він зазвичай у прайм-тайм.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Архівне фото Зеленського
Архівне фото Зеленського

Не сподобалося гравцю КВК робота гумориста на каналі "1+1", хоча жодної серії "Слуги народу" він не дивився, та при цьому не соромиться його критикувати:

Архівне фото Зеленського
Архівне фото Зеленського

"У мене давно немає телевізора, та й не цікаво, і не хочу. Але, хлопці, вірити, що людина зіграв чесного і професійного Президента в серіалі, зможе це ж робити і в реалі, це також нерозумно, як вірити в те, що Брюс Вілліс зможе розколоти астероїд, що летить на Землю, або Х'ю Лорі добре вам зробить трепанацію черепа або виріже пахову грижу. А тепер уявіть собі Зеленського на переговорах в Мінську навпаки Путіна. Або на саміті НАТО в переговорах з Трампом або Меркель. Або хто приймає рішення, куди перекидати війська в день великого вторгнення: до Білоруської кордоні або на Азов. А склад його Кабміну це ті, хто зараз радує вас?", - підсумував він.

Сам Зеленський на такі прямі звинувачення поки не відповів, але він ніколи не приховував, що не має політичного досвіду – якраз це і називає головним пріоритетом своєї кампанії.

Дивіться: Зеленський і "95 Квартал" у КВК

Нагадаємо, документи до Центральної виборчої комісії подав ще один кандидат у президенти України. Ним виявився відомий журналіст Дмитро Гнап. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський виклав загадкове фото у темряві з красунею. Також "Знай.ua" писав, Порошенко подав документи до ЦВК.