Чинний президент України Петро Порошенко буде боротися за другий термін. Віг вже подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом на виборах глави держави.

Про це повідомив прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"У цей святковий день Петро Порошенко подав документи в ЦВК для реєстрації кандидатом в президенти", - йдеться в повідомленні.

Під час подачі документів Порошенка супроводжувала його дружина Марина. Офіційно про свій намір балотуватися на пост президента України Петро Порошенко заявив на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", що відбувся 29 січня в Києві. Чинний президент України подав заяву до ЦВК як самовисуванець.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Відчуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і майбутніми поколіннями, змусили мене прийняти рішення балотуватися ще раз на посаду президента України", - сказав Петро Порошенко на форумі.

Першим офіційно зареєстрованим кандидатом у Президенти України став екс-міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко, який подав документи в Центральну виборчу комісію в перший день передвиборчої кампанії – 31 грудня. Останній день подачі заявок для участі у виборах - 3 лютого. Передвиборна агітація дозволяється з наступного дня після реєстрації кандидата до 00:00 29 березня 2019 року.

Нагадаємо, що ЦВК відмовила Симоненку в реєстрації за підтримку тоталітарних режимів. Рішення про відмову підтримали 16 членів комісії.

Також Знай.ua" писав про те, що відомий астролог Влад Росс висловив свою думку щодо того, чи зможе чинний президент України Петро Порошенкоперемогти на виборах і піти на другий термін президентства.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський ризикує вилетіти із передвиборчих перегонів, екстрена заява ЦВК.