Відомий астролог Влад Росс висловив свою думку щодо того, чи зможе чинний президент України Петро Порошенко перемогти на виборах і піти на другий термін президентства.

Так, астролог зробив невтішний висновок на підставі дати, яку Порошенко обрав для свого висунення на другий термін.

"Висунення Порошенка відбудеться на Місяць без курсу - на спаленому шляху. Так називається перехід Місяця з Скорпіона в Стрілець. А це означає, що Порошенко не стане знову президентом. Загалом, вкрай несприятливу дату для реєстрації Порошенко обрав", - переконаний Росс.

Раніше повідомлялося, що з'явилася інформація, що в 2018 році Управління державної охорони запобігло одинадцять замахів на главу української держави Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю начальника УДО Валерія Гелетея для українських ЗМІ.

"В 2018 році було виявлено близько одинадцятої замахів тільки на президента нашої держави", - заявив Гелетей.

Також Гелетей відповів ще на одне питання, а саме про ситуацію, що відбувається з попередження замахів на публічних осіб в нашій державі під час проведення багатолюдних заходів.

Варто нагадати, що під час форуму чинний президент Петро Порошенко підтвердив наміри балотуватися на другий термін. Інші фаворити гонки – лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, шоумен Володимир Зеленський, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко і засновник "Опозиційної платформи" Юрій Бойко – вже офіційно зареєструвалися кандидатами.

Нагадаємо, на Порошенко готували замах. Державна охорона повідомила перші подробиці.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський вийшов на перше місце в рейтингах. Впевнено обійшов конкурентів.

Знай. ua писав, що астролог передбачив результати виборів в Україні. На президентських виборах в березні 2019 року мають хороші шанси на перемогу одразу декілька кандидатів.