Президент України Петро Порошенко 20 - 21 січня відвідає Ізраїль, щоб підписати Угоду про зону вільної торгівлі.

Передає прес-служба президента.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Програма візиту передбачає, що Порошенко проведе переговори з президентом Ізраїлю Реувеном Ривлином, прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньяху і спікером Кнесету Юлієм Едельштейном.

У ході зустрічі між Кабінетом Міністрів України та урядом Ізраїлю має відбутися підписання Угоди про зону вільної торгівлі між двома країнами.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також президент України зустрінеться в цій країні з Патріархом Єрусалимським Теофілом III.

Нагадаємо, Вибори президента України: стало відомо, коли Порошенко вирішиться

Чинний президент України Петро Порошенко буде балотуватися на повторний термін президентства. Про це пише видання LB.ua з посиланням на власне джерело в керівництві фракції Блоку Петра Порошенка.

"Президент оголосить про висунення на другий термін 2 лютого. Буде великий форум по висуненню єдиного кандидата від демократичних сил. Там і заявить", - розповіли журналістам у Верховній Раді.

Розмовляючи з представниками ЗМІ, джерело заявило, що згідно з чинним законодавством, кандидати можуть подавати документи для реєстрації до Центральної виборчої комісії до 3 лютого включно.

"Як відомо, Юлія Тимошенко заявить про участь у виборах на День Соборності 22 січня. Порошенко ж це зробить на початку лютого", - додав депутат.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Порошенко оскандалився передвиборною агіткою

Незважаючи на те, що Петро Порошенко офіційно не зареєстрований кандидатом на майбутніх виборах президента, білборди та сіті-лайти з його рекламою давно заполонили українські вулиці.

Мало того, що потенційний кандидат зробив фальстарт, та ще й ведеться рекламна компанія з порушенням закону.

Також Знай.ua" писав про те, що Порошенко і Януковича порівняли одним фото

У мережі активно набирає популярність новий флешмоб #10yearschallenge. Суть його проста: показати кілька своїх фото з різницею в 10 років.

Зробити його на політичну тему і вирішив український юрист Михайло Шнайдер. На своїй сторінці у Facebook він опублікував колаж із двох знімків.