ЦВК відмовила Симоненку в реєстрації кандидатом у президенти на майбутніх виборах. Дане рішення прийняли на засіданні комісії 2 лютого

Як каже голова комісії Тетяна Сліпачук, рішення про відмову взяли 16 членів комісії.

"Питання реєстрації кандидатом на пост президента україни Симоненка Петра Миколайовича. Прошу голосувати за проект постанови. Затверджено одноголосно", - каже голова.

Як каже член ЦВК Євген Радченко, Симоненко висувався від Комуністичної партії. Він підкреслює, що в Україні заборонена пропаганда і символіка Комуністичної партії.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так, ЦВК відмовляє в реєстрації кандидатом на пост президента України у разі висунення від партії, здійснює пропаганду комуністичного та\або націонал-соціалістичного, нацистського та тоталітарних режимів, їх символіки і щодо якого встановлено Кабміном порядку прийнято рішення про невідповідність їх діяльності Закон" Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборона пропаганди їх символіки", - каже член ЦВК.

Нагадаємо, Українці згадали Порошенко життя "по-новому" перед виборами: долар по 10, перемога над Путіним

Українці згадали чинному президенту та кандидату на другий термін Петру Порошенку гучні передвиборчі обіцянки, які він давав п'ять років тому.

Про це пишуть ЗМІ.

У повідомленні говориться, що Петро Порошенко став президентом майже п'ять років тому. Тоді він обіцяв нам 1 долар по 10 гривень, кінець війни за пару тижнів, свободу російської мови і багато іншого.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Виборы-2019: ЦВК зареєструвала рекордну кількість кандидатів

Центральна виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів у президенти на виборах 2019 року. Відповідне рішення було прийнято на засіданні 1 лютого.

Також Знай.ua" писав про те, що Кандидата в президенти облили зеленкою і відправили в Росію: відео

У Бердянську місцеві активісти зірвали виступ кандидата в президенти від "Оппоблока" Олександра Вілкула, обливши його зеленкою. Про повідомляє місцеве видання "Бердянськ 24".