Кабінет Міністрів дозволив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я України, крім виняткових повноважень міністра як члена Кабміну, повідомляє Gazeta.ua.

Відповідне розпорядження ухвалили у середу, 13 лютого. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"Це розпорядження є консолідованим рішенням уряду, що дозволяє розблокувати найбільш критичні питання роботи МОЗ України. Цей винятковий крок Кабінету Міністрів України є відповіддю на те, що робота Міністерства була заблокована рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як зазначається, розпорядження уряду дозволяє затвердити розподіл вакцин і ліків у регіони, відправити на закордонне лікування 44 українців, продовжити процес будівництва дитячої лікарні ОХМАТДИТ, закупівлю обладнання та приймати інші невідкладні рішення. Ці документи будуть підписані найближчим часом.

Нагадуємо, Супрун відсторонили: як рішення скандального судді змінить життя українців.

Також "Знай.ua" писав: "Супрун дала українцям нову порцію" життєво важливих "рад: допоможуть дієти і ліки".

Крім того, "Знай.ua" писав: "Невгамовна Супрун підготувала для українців порцію" свіжих "реформ: чого чекати".