Відомий комік і художній керівник студії "Квартал 95", а нині кандидат в президенти України Володимир Зеленський показав новий фрагмент з третьої частини популярного серіалу "Слуга народу".

Відео з'явилося на офіційному акаунті Зеленського в Instagram.

Кадри демонструють момент укладення таємних договорів щодо торгівлі газом і тарифних націнок. Високопосадовець з олігархом обговорюють нову схему під назвою "Амстердам +".

"Ми більше не купуємо газу в Росії з відомих причин. Вугілля йде з ПАР в Амстердам. А звідти на українські ТЕЦ. А хто за це платить? Правильно – наш багатостраждальний народ", - говорить олігарх.

"Схема – в маленькому слові "нібито". Ми нібито купуємо вугілля в ПАР. Насправді воно з Кузбасу. Прибуток – 11 мільярдів на рік", - пояснює схему бізнесмен.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В цьому фрагменті важко не розгледіти натяк на формулу "Роттердам+"

"Поки у когось "плюс", у народу "мінус". # Слуганарода3 # скоро", - з таким підписом артист студії "Квартал 95" опублікував відео.

У коментарях між користувачами розгорілося бурхливе обговорення даного відео. Українці зазначають, що ці кадри чудово демонструють причини спроб влади заборонити цей фільм.

"Тепер я розумію чому його заборонити намагаються) Роттердам + схема в серіалі теж засвічена" – пишуть користувачі.

До слова, кадри зняті українською мовою, тому знайшлися і ті, які виступили проти такої зміни в серіалі.

"Що Слуга Народу українською будет ??? Задолбали ці флешмоби з українською мовою. Я проти мови нічого не маю, але якщо ви почали знімати російською, то російською і продовжуйте!", - відзначили в коментарях.

"Народ! Якщо ідея прекрасна, яка вам різниця, якою мовою вона дубльована? Та хоч китайською! Дивіться в корінь!", - пишуть інші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що артисти студії "Квартал 95" в день Валентина - свята всіх закоханих, опублікували спільне фото зі своїми дружинами. У фотосесії взяли участь Валерій Жидков, Володимир Зеленський, Степан Казанін та Євген Кошовий.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський поставив "старих політиків" на місце

Також Знай.ua писав, Зеленський прокоментував скандальне листування нардепа від БПП Олександра Черненка, у якому обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".