Актори Студії "Квартал 95" вкрай рідко діляться подробицями особистого життя, але на День Валентина вирішили зробили виключення.

На офіційному ресурсі команди опублікували яскравий колаж, де зображені Валерій Жидков, Володимир Зеленський, Степан Казанін та Євген Кошовий разом зі своїми другими половинками.

Дружини акторів "Кварталу 95"
Дружини акторів "Кварталу 95"

Цікаво, що не всі їх обраниці показали своє обличчя. У коментарях фанати написали багато добрих слів на підтримку артистів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський на зйомках
Лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський на зйомках

"Не розумію чому дівчатка в чорних сукнях ... в такий день?!", "Я Вас люблю, квартал! Дякую за величезну працю! Ви приносите людям щастя!", "Кохайте і будьте коханими кожен день в році!", "Ви така красива пара, будьте щасливі, і щастя вашим діткам ми за тебе", - пишуть у коментарях.

Своє ставлення до шлюбу "Квартал 95" вже відобразив і у комедійному жанрів. Фільм "Я, ти, він, вона" встановив рекорд касових зборів в Україні. Саме там йдеться про те, як зберегти стосунки, навіть якщо здається, що ви на межі розлучення.

Лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський на зйомках
Лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський на зйомках

Герої зважуються на те, чого боялися замолоду, але дуже хотіли. Це знову робить їх одним цілим і відновлює родину. Але якби все було так добре, як у комедії, мабуть, і розлучень стало менше, жартував Зеленський.

Дивіться: "Я, ти, він, вона", офіційний трейлер

Нагадаємо, Волочкова використала доньку заради легких грошей.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий розповів про магічну історію кохання. Також "Знай.ua" писав, гола Віра Брежнєва шокувала фото в наморднику