Дружина відомого композитора Костянтина Меладзе заінтригувала прихильників пікантним фото. Співачка Віра Брежнєва виклала на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram фотографію, де позує в наморднику.

Справедливості заради, варто сказати, що позувала зірка обноженной. Таке фото, дійсно, може викликати бурю емоцій і фантазій, особливо з боку чоловічої статі.

Уявіть, чорно-біле фото, гола Брежнєва і намордник. Що ще потрібно мужчином, в преддвери дня закоханих? Ось вона їх і порадувала.

Що стосується шанувальників Віри Брежнєвої, то деякі припустили, що намордник схожий на ситечко. Ну знаєте, з допомогою якого чай заварюють. Інші передплатники були більш креативними і припустили, що це фехтувальна маска.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Третя армія шанувальників поспівчували зірці, сказавши, що складно у неї день проходить. Ну ви ж розумієте, що малося на увазі?

А ось сама Віра Брежнєва сказала просто і лаконічно: "Просто любіть один одного". Саме так вона підписала своє фото, яким так сильно разбушевала фантазію фоловерів.

Нагадаємо, співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, похвалилася зухвалим виглядом у відвертій сукні.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Брежнєва показала фотографію загадковим чоловіком. На фото був не її чоловік Костянтин Меладзе. Ним виявився відомий дизайнер Давид Кома.

Знай.uа писав, Брежнєва роздяглася на камеру. Артистка на відпочинку зняла відео, де біжить тільки в рожевій міні-спідниці з шлейфом, схожим на хвіст. Може варто очікувати від Брежнєвої новий кліп, припустимо, на пісню "Мій єдиноріг".