Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз заробити на рекламі продуктів і згадала про дочку Арішу. Так, артистка роздала всім учням в класі дівчинки кекси в честь 14 лютого.

"У цей День закоханих мене першим привітав коханий.❤️ Але мені захотілося порадувати «валентинку» найлюбішу людину в моєму житті-дочку Аріадну. Я люблю радувати сюрпризами і вирішила відправити всьому класу Аріші милі смачні компактні коробочки з білковими кексами🌺 Їх доставили відразу і дітки були задоволені.😊 Кекси-вкусняшки і легкі. Начебто просто знак уваги, але приємно.😊 Радуйте своїх смачними сюрпризами.😉 Зі святом!❤️ ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли звинуватити її в експлуатації дітей, бо хитра балерина просто приховала коментарі. Варто відзначити, що Анастасія часто задіює у рекламі Аріадну, чого тільки вартий випадок, коли дівчині неабияк зіпсували нігті поганим манікюром.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.