Кандидат у президенти України і відомий шоумен Володимир Зеленський прокоментував скандальне листування нардепа від БПП Олександра Черненка, у якій обговорювалися варіанти блокування виходу на екрани серіалу "Слуга Народу-3".

"По-перше, я вдячний. Я вражений трошки, але вдячний. Такого маркетингу Студія Квартал 95, а саме - фільм "Слуга народу-3" ніколи б не отримав", - заявив Володимир Зеленський у своєму коментарі журналістам.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я не бачив ні в одному суспільстві, і ні в одній країні світу я не бачив, щоб уряд країни рекламував серіал. Так що мені це дуже приємно, що всі стурбовані - що вийде, не вийде...", - додав Зеленський.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Що стосується взагалі в цілому цієї, так би мовити, плеяди – я навіть не про людей, в цілому, всієї цієї ситуації і всіх цих кроків і таких ось акцій – знаєте, чесно кажучи, моє відчуття, що вибори, в принципі, це має бути нормальний спорт, нормальний бій. І, звичайно ж, люди визначають – це вибір народу – за кого вони хочуть проголосувати. Між кандидатами в президенти повинні бути нормальні людські умови, за нормальними правилами, це має бути", - зазначив він.

"Тут ми спостерігаємо картину, коли, образно кажучи, ми вийшли на боксерський ринг, і ти намагаєшся діяти за правилами, але суддів немає – тому що суду немає – а люди б'ють тільки нижче пояса, причому – не через малий зріст, а через малий розум і навіть через його відсутність. В принципі, це моє відчуття. Але в цілому – я всім вдячний", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський створює найбільшу команду в історії України.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський сплутав Путіну всі карти в Україні.

Також Знай.uа" писав про те, що Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську та Скрябіна.