Комік і кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів про свої перші кроки і законах на посаді президента України в разі своєї перемоги. Про свої плани він написав в анкеті для кандидатів у президенти.

Володимир Зеленський зізнався, що хоче зробити в першу чергу на посаді президента, якщо здобуде перемогу.

"Подам законопроекти "Про народовладдя", "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів", "Про імпічмент президента України" та "Про відкликання народного депутата України", - заявив Зеленський.

Артист також окремо наголосив, що готовий піти з політики в разі, якщо люди розчаруються у його роботі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський має найбільшу підтримку серед кандидатів у президенти. Шоумен став основною інтригою виборчих перегонів. Ще в кінці 2018 року, згідно з різними соціологічними дослідженнями, Зеленський займав 3-4-е місця, а на сьогодні у відомого шоумена і коміка - перше місце і динаміка зростання в 2-2,5 рази.

Якщо Володимир Зеленський переможе на виборах президента України, то країну чекають величезні потрясіння. Таку думку висловив Борис Філатов.

Мер Дніпра зазначив, що рейтинг Володимира Зеленського невблаганно зростає в кожному регіоні України та Дніпропетровська область не виняток.

Нагадаємо, Зеленський отримав посвідчення Президента. Зеленський вже провів репетицію своєї інавгурації.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук накинувся на Зеленського. Вакарчук надавав політичних рад Зеленському.

Знай. ua писав, що Філатов зробив несподівану заяву про Зеленском. Рейтинг Зеленського невблаганно зростає в кожному регіоні України.