Потенційним виборцям почали масово пропонувати передвиборчі агітки. Нещодавно у світ вийшли карикатури - комікси від влади не на жарт занепокоїли українців. Комікси у стилі Марвел від влади змішали з лайном усіх кандидатів, серед головних комічних героїв - Карабас-Бєнябас, Зе Буратіно, Лиса Юліса, Кіт Буковеліо.

"Скоро, у кожній поштовій скриньці України! Оцініть складну багатоходівку влади: 5 років гребти з бюджету. 2. Випустити дешеву газетку. 3. Наступні 5 років знову гребти з бюджету.

Комедійні комікси на погляд діючої влади, мають насмішити українців і вказати на всі недоліки конкурентів. Так, за основу взято декілька казок - "Карабас-Барабас", "Буратіно", "Лисичка сестричка". Схоже, найсильнших конкурентів вирішили вивести на чисту воду - серед головних героїв - Ігор Коломойський - олігарх, Володимир Зеленський - відомий комік, Юлія Тимошенко - народний депутат України, Олександр Шевченко - директор Буковелю.

"Шановна системо! У ці папірчики народ буде загортати вам передачки у в'язницю", - йдеться у повідомленні представників команди Зеленського.

"Зробимо це разом", - додають, закликаючи українців не ути байдужими!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, модний журнал влаштував рабовласницьку вечірку і поплатився: фото і деталі скандалу. Видання швидко відреагувало на подібні заяви. Свой 50-й день рождения глава отдела моды Vogue Brazil Доната Мейреллес отпраздновала "на ура", не придумав ничего лучше, чем устроить для друзей рабовладельческую вечеринку. Внимание на это противоречивое событие обратила пользовательница Twitter Partido do Suco de Laranja.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лобода привела доньку на російський "Голос", і ось що з цього вийшло

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Також Знай.ua" писав про те, що Кеті Перрі та Орландо Блум побралися: фанатки плачуть за голлівудським красунчиком