Глава прес-служби Держдепартаменту Хезер Науерт вирішила зняти свою кандидатуру з висунення на посаду представника США в ООН.

Про це заявило американське дипломатичне відомство в суботу.

"Останні два місяці були виснажливими для моєї сім'ї, заради неї я знімаю свою кандидатуру з висунення на посаду постійного представника", - говорить Хезер.

7 грудня 2018 президент США Дональд Трамп висунув кандидатуру Хезер Науерт на посаду представника США в ООН. До цього вона працювала офіційним представником держдепартаменту США, а до цього – журналістом

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто нагадати, що

Політичні репресії проти Віктора Медведчука отримали широкий міжнародний резонанс. Про це заявили у партії «Опозиційна платформа — За життя».

«Політичне переслідування, здійснюване владою, і загроза замаху на Віктора Медведчука отримали широкий міжнародний резонанс викликали однозначне засудження як політиків, дипломатів, так і впливових ЗМІ», — йдеться в заяві.

Віктор Медведчук
Віктор Медведчук

«5 лютого Генпрокуратура України оголосила про початок кримінального переслідування одного з лідерів української опозиції — Віктора Медведчука. Причина такого переслідування — його заклик до прописаному в мінському «Комплекс заходів» прямого діалогу Києва з Донбасом і надання регіону особливого статусу у складі України», — заявив посол Росії в ООН Василь Небензя 12 лютого на засіданні Ради Безпеки ООН з нагоди четвертої річниці підписання Мінських угод.

Також у «Опозиційної платформі — За життя» зазначили, що політичні репресії проти Віктора Медведчука засудили представники Європарламенту — на його захист виступили європарламентарі від Великобританії Девід Коберн, Вільям Дартмут, Нейтан Гілл, Стівен Вульф, Джонатан Арнотт, а також від Німеччини — Арне Геріке.

Нагадаємо, Путін остаточно розлютив Волкера: не проявляє ніякого інтересу або прогресу

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Пентагоні розроблять план удару по Росії, слово за Трампом: Путіну більше не до жартів

Також Знай.ua" писав про те, що Бий своїх, щоб чужі боялися: Путін зняв з посад силових відомств купу генералів