Відомий шоумен і комік, а тепер ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський представив громадськості нову жінку-політика у своїй команді. Це стало відомо з повідомлення в групі «Команда Зеленського в Івано-Франківську» у соціальній мережі Facebook.

Оскільки до виборів залишилося зовсім мало часу, та і кандидатів вже цілих 44, кожен бореться за своє місце в українській політиці. Варто зазначити, що Володимир Зеленський збирає команду в різних містах України і поступово показує її українським громадянам.

Новою учасницею команди популярного шоумена стала Олена Вінтоняк, яка буде представляти команду Зеленського в передвиборному штабі, розташованому в Івано-Франківську. На даний момент про новоспеченого політика відомо зовсім небагато – вона закінчила Прикарпатський університет за спеціальністю "Правознавство".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що стрімінг-сервіс Netflix викупив права на показ українського телесеріалу "Слуга народу" у студії "Квартал 95". Про це заявили представники студії, які також додали, що пишаються своїм серіалом і це стане справжнім проривом телевізійної індустрії України. Вони підкреслили, що ця угода – демонстрація можливості України виробляти контент, який оцінила вся світова громадськість і це нові горизонти для виробників кіно нашої країни.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": Дональд Трамп заявив про те, що під час правління США не тільки не заробив грошей, але ще й опинився в збитку, чого не скажеш про президентів інших країн, в тому числі і Петра Порошенка. Один з юристів на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував пост, в якому задався питанням, як президент однієї з найбідніших країн зміг збільшити свій прибуток в цілих 82 рази.

Також "Знай.uа" писав, що відносини між великим бізнесом і владою наочно демонструють, що гучні заяви про деолігархізацію – це лише замилювання очей українців та насправді про неї всі вже давно забули. Для цього достатньо поглянути на безліч величезних заводів і підприємств, який і далі продовжують свою успішну діяльність.