Український журналіст Дмитро Гордон, який не так давно став володарем відрізаної свинячої голови, дав свій коментар на популярну в країні-агресорі тезу про "мижбратів".

У своєму інтерв'ю видеоблогеру Юрію Дудю журналіст заявив, що "росіяни і українці спочатку брати", але при цьому відзначив і те, що "це два різних народи".

Гордон сказав: "Я не згоден з Путіним, який каже, що це один народ. Ця туга по Радянському Союзу веде його не туди. Це два різних народи. А білоруси - третій народ. І вони абсолютно різні. І українці, і росіяни, і білоруси - вони приречені на дружбу. Просто російське керівництво вчинило злочин перед українським народом, і перед своїм народом теж. Який буде страждати, чим далі - тим більше, через те, що російська військова машина втрутилася в українські внутрішні справи. Через те, що Росія розв'язала війну в Україні. В найважчий момент. Брат з братом так не вчинить. У нас був важкий момент, ми розбиралися в собі. Тут з'явилася Росія, забрала Крим, розв'язала війну на Донбасі, яка триває донині. В результаті чого понад 10 тисяч людей вбиті...".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На закінчення журналіст заспокоїв Дудя, що той не є ворогом нашої країни і заявив, що реакція українського суспільства у вигляді загострення цілком зрозуміла. Що стосується подальшого розвитку подій, то Гордон переконаний, що два народи повторно стануть братами лише в той момент, коли жителі країни-агресора покаються і попросять пробачення за свої дії.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мешканці Львова, незважаючи на велику кількість бордів на підтримку Андрія Садового, давно зрозуміли, що єдиний шанс на нормальне життя – не голосувати за нього. Користувачі відзначають, що він агітує старими способами, але все одно є ті, хто готовий продати свій голос.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Кримський міст доживає останні дні, у чому можуть переконатися навіть ті, хто не хоче цього визнавати. На знімках в мережі видно, як плити конструкції просто не стикуються між собою.

Також "Знай.uа" писав, що Петро Порошенко очікує "значних результатів" за підсумками голосування на майбутніх президентських виборах.