Ключові кандидати президентської гонки: Петро Порошенко, Анатолій Гриценко, Юлія Тимошенко і Володимир Зеленський, - представлять своїх зовнішньополітичних радників Європі.

Представлення відбудеться у понеділок 25 лютого в Брюсселі. Радники кандидатів з міжнародних питань візьмуть участь у дискусії в рамках "Української лабораторії", організованої Офісом зв'язку українських аналітичних центрів у Брюсселі, повідомляє Європейська правда.

Організатори засвідчили, що всі чотири кандидати-лідери президентської гонки підтвердили участь своїх радників з міжнародних питань. Завдяки цьому стало відомо, хто є зовнішньополітичним радником Володимира Зеленського.

На цю посаду призначили харків'янку Ірину Венедіктову, завідуючу кафедрою цивільно-правових дисциплін Харківського національного університету імені Каразіна. Інформації про її досвіді в сфері міжнародних питань знайти не вдалося. Відомо, що вона брала участь в конкурсі суддів Верховного суду. Перевірка тоді не знайшла в ній ознак несумлінності, але в той же час вона не пройшла конкурс за балами.

Зовнішньополітичним радником кампанії чинного президента Петра Порошенка став Ростислав Павленко, директор Національного інституту стратегічних досліджень. Діючий зовнішньополітичний радник президента Костянтин Єлісєєв не бере участі в кампанії, щоб уникнути конфлікту зі статусом державного службовця.

Ростислав Павленко

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Від Юлії Тимошенко до Брюсселя поїде її багаторічний радник Григорій Немиря.

Позицію Анатолія Гриценка представить народний депутат від Блоку Петра Порошенко Світлана Заліщук, яка з недавніх пір керує міжнародним напрямком в його штабі.

Нагадаємо, Канада планує виділити Україні 25 млн на проведення чесних і прозорих виборів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гордон поіменно назвав всіх путінських кандидатів у президенти України.

Також Знай.ua писав, українцям розказали, куди потраплять мільйонні застави кандидатів у президенти