Канада, відома давніми і особливо теплими відносинами з Україною, виділить велику суму грошей на проведення чесних і прозорих виборів у нас в странет. Так, міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, під час Українського ланчу, організованого Фондом Віктора Пінчука в рамках Мюнхенської конференції з безпеки, розповіла про стурбованість держави виборним процесом в Україні і плани виділити $25 млн.

За словами Христі Фріланд, ці гроші необхідні для того, щоб Україна змогла забезпечити прозорі вибори і безпеку від спроб втручання ззовні, пише "Новий час".

Крім того, в Україну з Канади приїдуть понад 100 осіб для моніторингу чесності виборів.

"В Україні багато розчаровані у реформах, таких багато навіть серед моїх друзів. Тому українці повинні отримати чесні вибори, щоб визначитися з тим, хто буде керувати країною", - зазначила Фріланд.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Приєднатися до Канаді та ОБСЄ для забезпечення прозорості українських виборів", - звернулася Фріланд до присутніх на ланчі представників Держдепу і Єврокомісії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що кандидат у президенти Каплін став посміховиськом. Не зміг відрізнити передвиборну програму Гітлера від своєї.

У п'ятницю, 15 лютого кандидат у президенти України, в минулому нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін в ефірі "5 каналу" не зміг відрізнити свою передвиборну програму від написаної в 1920 році програми Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (НСДАП), яку очолював Адольф Гітлер.

Про це написав у своєму Facebook один з провідних телепрограми, журналіст Юрій Гудименко.

Також раніше повідомлялося, що Гордон поіменно назвав всіх путінських кандидатів у президенти. Найважливіше на виборах-2019 – не допустити до влади поплічників агресора.

Нагадаємо, що до виборів президента залишається менше двох місяців і кожен українець замислюється, за кого голосувати. Звичайно ж кандидати розсипають обіцянки, гарантуючи краще життя кожному.

Як повідомляв портал Знай.uа виборчі перегони обіцяють бути "гарячими".

Знай.uа писав про те, що депутат Лещенко хоче перетягнути Володимира Зеленського на свою сторону.