На Одещині невідомі зловмисники розгромили офіс передвиборного штабу Петра Порошенка.

У ніч на вівторок, 19 лютого, в селищі Окни Одеської області невідомий влаштував погром в офісі передвиборного штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка.

Як повідомили в обласній поліції, невідомий зламав вхідні двері, проник в офіс, влаштував безлад і розбив комп'ютерну техніку та оргтехніку. З місця події зловмисник втік.

За словами представниці штабу, з офісу нічого не було вкрадено.

На місці події працює слідчо-оперативна група Окнянського ОП і кінологи.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Зараз слідчими органами поліції вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення обставин події та особи, яка вчинила правопорушення.

Нагадаємо, Порошенко зганьбився в Івано-Франківську: на зустріч з гарантом не пустили пенсіонерів.
В Івано-Франківську на зустріч президента Петра Порошенка, яка відбувається в обласному драматичному театрі, пускали лише за списками. Люди, які прийшли на зустріч з гарантом, залишилися по той бік дверей – їх просто не пропустили в залу драмтеатру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петра Порошенко різко розкритикували в Харкові.

Також Знай.ua писав, Порошенко витратив на передвиборчу кампанію 70 мільйонів.