У понеділок, 18 лютого, до Івано-Франківська приїхав президент України Петро Порошенко. До нього на зустріч прийшли франківці – зокрема, чимало пенсіонерів, які мали намір голосувати за Порошенка на виборах і прийшли послухати свого кандидата. Однак, їх залишили "за бортом".

В Івано-Франківську на зустріч президента Петра Порошенка, яка відбувається в обласному драматичному театрі, пускали лише за списками. Люди, які прийшли на зустріч з гарантом, залишилися по той бік дверей – їх просто не пропустили в залу драмтеатру.

Як з'ясувалося, для того, щоб потрапити на зустріч зі своїм кандидатом, франківці заповнювали спеціальні анкети у в штабі президента. Там їм пообіцяли, що пускатимуть на зустріч за паспортами.

"У штабі нам обіцяли, що будуть по паспортах пускати, люди прийшли, але так не сталося. Ми ще й анкети заповнювали", – розповіла місцева жителька Ганна Гоголь.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Ольга Герінгер-Гринишин, депутатка сільської ради села Підпечари, додає – вона активна учасниця Майдану і прийшла сьогодні підтримати президента. Але в залу її також не пустили.

Пенсіонерів обурило таке ставлення, вони кажуть, що не будуть підтримувати Порошенка на виборах, бо образилися на нього.

Місцевий канал "Галицький Кореспондент" розмістив відповідні фото та відео. відео:

Нагадаємо, Петра Порошенко різко розкритикували в Харкові.
Під час планових поїздок президента України Порошенка до Харкова відбувся неоднозначний скандал. Під час від'їзду з місцевої філармонії один із присутніх чоловіків різко відреагував на слова президента: "Я вас всіх люблю".

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко витратив на передвиборчу кампанію 70 мільйонів.

Також Знай.ua писав, Порошенко вперше прокоментував шанси на перемогу у виборах