Під час плановох поїздки президента України Порошенка до Харкова відбувся неоднозначний скандал.

Відео події користувачі Facebook виклали в соціальній мережі.

Зокрема. під час від'їзду з місцевої філармонії один із присутніх чоловіків на слова президента "Я вас всіх люблю" викрикнув "Та пішов ти!".

Пошел ты... Ответ харьковчанина Петру Порошенко

Посещение харьковской филармонии Порошенко не прошло так гладко. Во время отъезда Президента один из присутствующих мужчина в ответ на президентсткое "Я вас всіх люблю.." выкрикнул "Да пошел ты..." Далее правоохранители поспешили оперативно убрать мужчину с глаз долой.... Видео: Alexey Polikashov

Geplaatst door Жить в Харькове op Donderdag 14 februari 2019

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відразу після цього правоохоронці пішли затримувати його, під час чого він продовжував кричати.

Разом з тим варто відзначити, що кожен кандидат в президенти зобов'язаний надати НАЗК свою електронну декларацію.

Варто відзначити, що за підсумками минулого року найбагатшим кандидатом у президенти став нинішній гарант Петро Порошенко. Він має близько 839 млн грн грошових активів і доходів.

Варто відзначити, що у список багатіїв потрапили всі рейтингові кандидати. Зокрема, туди потрапили чинний президент Петро Порошенко, шоумен Володимир Зеленський, народні депутати Юлія Тимошенко, Олег Ляшко, Юрій Бойко, Олександр Вілкул, Євген Мураєв, Олександр Шевченко, мер Львова Андрій Садовий, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

При тому нинішній президент Петро Порошенко значно випереджає своїх рейтингових конкурентів. На другому місці зі значним відривом - Олександр Вілкул, нардеп від "Опозиційного блоку".

Разом з тим варто відзначити, що серіал виробництва "Кварталу 95" під назвою "Слуга народу 3" хотіли не пропустити на екрани. Продовження історії про простого вчителя з народу Голобородька, котрий випадково став президентом, стала невигідною – в ній вбачали прихований вплив Володимира Зеленського.

З цього почалися масовані провокації, докази яких нещодавно оприлюднив на власному ресурсі журналіст Олександр Дубинський.

"Тут представлені факти у вигляді листування і аудіо-файлів переговорів депутата БПП та помічника, що обговорюють, як не допустити появи на екранах серіалу "Слуга Народу-3". Для цих цілей фігуранти планують використовувати ЦВК та Нацраду України з питань телебачення і радіомовлення", - коментують у "Зе! Команді".

За словами Дубинського, в його розпорядженні опинилася переписка кількох нардепів, котрі ймовірно належать до провладної фракції БПП. В ній обговорювалися подальші методи тиску та сплановані дії для блокування стрічки.

Нагадаємо, голова охорони Порошенко розповів, скільки разів робили замах на президента.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленського облив брудом гравець КВК.

Також "Знай.ua" писав, що Епіфаній раптово скасував головний обов'язок жінки.

Порошенко поїде з доповіддю до генасамблеї ООН