«В 2018 році було попереджено близько 11 замахів тільки на президента нашої держави», — зробив заяву Гелетей.

Керівник УДО заявив, що його співробітники вміють досить тісні стосунки з СБУ, а також і з підрозділами поліції. Тому на випадок такої ситуації всі підрозділи вже знаходяться в повній бойовій готовності.

«Перед тим як безпосередньо почати захід, ми вже маємо інформацію про те, що нас там чекає і які заходи повинні бути. Ми встановлюємо рамки-металошукачі, через які проходять люди, щоб виявити небезпечні та заборонені предмети. Також працюють кінологічні групи», — підкреслив керівник УДО.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

до того Ж, Гелетей підсумував, що співробітниками УДО завжди чітко відстежуються всі випадки, які відбуваються в світі, про напад на керівників держав, охоронюваних осіб, політичних лідерів, вивчаються недоліки охорони цих осіб, механізм вчинення злочину, а також запобіжні заходи, які могли б бути, але не спрацювали.

Нагадаємо, "Я в грі", - цими словами лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук підігрів днями інтерес всієї країни. Витримавши паузу поки спаде ажіотаж навколо амбіцій Зеленського, один з найбільш відомих патріотів України сказав, що так довго від нього хотіли почути.

Здавалося б, саме час складати амбітну програму, але тут музикант випадково "зливається" з гонки.

Як повідомляв "Знай.uа", Вакарчук рассказал правду про співпрацю з Порошенком.

"Знай.uа" писав, Вакарчук не витримав конкуренції з Зеленським.