Відомий український співак Святослав Вакарчук не підтвердив інформацію про підтримку чинного президента Петра Порошенка на майбутніх виборах.

Про це повідомила прес-служба групи "Океан Ельзи".

Зокрема, у прес-службі гурту заявили, що інформація про підтримку співаком чинного президента не відповідає дійсності.

"Ця інформація не відповідає дійсності. Навколо імені Святослава останнім часом багато пліток, маніпуляцій, слів, вирваних з контексту або відвертої брехні. Ця" інформація" - саме з такої категорії", - сказано в повідомленні прес-служби.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що майбутні вибори президента України обіцяють бути справді "гарячими". Окрім всім відомих постатей у політику йдуть двоє зірок. Спочатку про свої наміри оголосив лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський.

Витримавши паузу, гучно повернувся у політику і фронтмен "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук (він уже був депутатом ВР і склав мандат за власним бажанням).

Якби хто не ставився до цього, але очевидно одне – українцям потрібні нові обличчя при владі. Що ж пропонують обидва новоспечені кандидати землякам? Почнемо з Зеленського, так його заява у новорічну ніч випередила Вакарчука.

Передвиборча програма Зеленського

Комік вперше за всю історію української політики вирішив розірвати шаблони і відмовитися від застарілих традицій, котрі вже добряче набридли з часів СРСР – сухі "партійні збори", програма, у якій за кожним "я обіцяю" не було практично нічого конкретного.

Передвиборча програма Вакарчука

Заява лідера "ОЕ" була очікуваною задовго до появи Зеленського. Але музикант все відтягував час і запевняє, що нібито у нього "немає політичних амбіцій". Але це виявилося зовсім не так. Зустрічі із студентами, гучні гасла на концерті до Дня Незалежності України із вимогою звільнити Сенцова – українці здогадалися одразу – "Славко йде".

Чіткої програми у Вакарчука насправді поки немає, але з його виступів можна виділити кілька надважливих тез:

Геть старі обличчя

"Вони вже 27 років то у владі, то в опозиції. Прізвища в основному всі ті самі. Люди від них починають змучуватися. Не тільки тому, що вони нічого не роблять, як при владі, так і при опозиції. Я дуже радий, що мене сьогодні не можна назвати політиком. Я щасливий, що я не такий, як вони".

Нагадаємо, Коельйо спростував слова Тимошенко.

Як повідомляв "Знай.ua", Вакарчук йде в політику.

Також "Знай.ua" писав, що Pianoбой про Вакарчука та українців у Росії.

Благодійний концерт "Океан Ельзи" і політика Вакарчука