Кандидати у президенти України розкрили план дій щодо повернення окупованого російськими військами Донбасу до складу України.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Юрій Бойко

Юрий Бойко
Юрий Бойко

"Ми знаємо як зупинити бойові дії на Сході, відновити економіку і соціальну справедливість. Україна виконає всі міжнародні зобов'язання щодо встановлення миру на Донбасі. Нова влада піде на прямі переговори з усіма сторонами конфлікту - заради миру і повернення територій і населення під юрисдикцію України", - зазначає Бойко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Капітулянтського повернення Донбасу не буде - окуповані території повернемо без" особливих статусів "дипломатичними, військовими, економічними, санкційними способами спільно із зарубіжними партнерами".

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Перед гарантами Будапештського меморандуму і партнерами по ЄС ми будемо ставити питання підтримки України в прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території. Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних переговорів".

Олег Ляшко

Олег Ляшко
Олег Ляшко

"Люди втомилися від війни в Донбасі. Я готовий зробити все для миру. Але не ціною капітуляції. Наша мета - перемога. А перемогти у війні ми зможемо тільки тоді, коли економіка буде сильною".

Петро Порошенко

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Україна утвердилася як впливовий учасник міжнародних відносин, важливий центр світової дипломатії. Ми створили потужну трансатлантичну коаліцію на підтримку України. Міжнародні санкції проти агресора надійно прив'язані до повної деокупацію українського Донбасу і українського Криму, і всі наші громадяни і території повинні повернутися під суверенітет України. Ми продовжимо лінію на відновлення територіальної цілісності України, повернення окупованих територій Донецької і Луганської областей та Криму політико-дипломатичним шляхом, забезпечуючи єдність проукраїнської коаліції у світі, використовуючи інструмент санкцій і механізм міжнародної місії ООН на всій території окупованого Донбасу", - відзначив чинний глава держави

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Завдання української дипломатії - на чолі з президентом - йти в наступ і домагатися колективних заходів з примусу агресора до миру і повернення Криму і Донбасу. Ми доб'ємося організації справжнього переговорного процесу і відновлення миру в відповідно до Будапештського Меморандуму".

Нагадаємо, кандидати у президенти пропонують мирний варіант повернення Донбасу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, соціологи провели масштабне опитування серед українців.

Також Знай.ua писав про те, що кандидати у президенти пропонують долати кризу на Донбасі тими самими шляхами, що і чинна влада.