В Україні розпочалася передвиборна гонка, по ходу якої кандидати нагодують виборців черговою порцією обіцянок і клятв. Звичайно, будь-який українець мріє, щоб хоч якась їх частина здійснилася. І звичайно, це стосується найважливіших та актуальних подій.

Перше, і, можливо, найголовніше питання - як претенденти на головний політичний пост країни збираються повертати Донбас. Про це докладніше пише liga.net.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко: повернути Донбас за 5 років

Екс-міністр оборони запевняє, що повернути окуповані території реально за період наступного президентського терміну, тобто до березня 2024 року. Гриценко брав участь у роботі закритої міжнародної експертної групи, яка підготувала пакет рішень, що дозволяють повернути Донбас.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Юрій Бойко: прямі переговори з бойовиками

Лідер Опозиційної платформи – За життя пропонує провести прямі переговори між сторонами конфлікту, тобто між Україною, Росією і самопроголошеними "ЛНР" і "ДНР".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський: переговори з "чортом лисим" і референдум

Лідер студії " Квартал 95 вважає, що мінські угоди не працюють. При цьому Зеленський категорично проти силового варіанту вирішення конфлікту. Шоумен заявив, що готовий "хоч з чортом лисим" домовиться заради миру на Донбасі. Говорити треба з росіянами, так як з маріонетковими керівниками "ЛНР" і "ДНР" говорити немає сенсу.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Олег Ляшко: угода з США

В останній день дії воєнного стану лідер Радикальної партії представив свій план встановлення миру: пряма оборонна угода з США, зміцнення армії, миротворчий контингент на кордоні та повернення українських територій. На думку Ляшка, наявність політичної волі — це єдиний шанс зупинити війну.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Петро Порошенко: мінські угоди - єдиний шлях

Чинний президент виступає за виключно політико-дипломатичне врегулювання ситуації на Донбасі.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко: Будапешт +

Тимошенко вважає, що мінські угоди зжили себе. Натомість пропонує політико-дипломатичний формат Будапешт +. В цей формат крім України повинні увійти США, Великобританія, Росія, Франція, Німеччина, Китай та верховний представник Європейського Союзу із закордонних справ. У грудні Тимошенко літала до США з метою просування Будапешта +.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кремлі впевнені, що війна на Донбасі може закінчитися тільки після виборів в Україні та низки переговорів.

Нагадаємо, військовий розповів, як Путін перетворив Крим на ядерний півострів.

Як повідомляв Знай.uа окупанти відкрили вогонь з території Криму.

Знай.uа писав, військовий експерт пояснив, навіщо українцям потрібен цілий Кримський міст.