Над шоуменом і кандидатом у президенти Володимиром Зеленським враз перестали сміятися. Зараз Зеленського на повному серйозі сприймають як лідера президентської гонки і фаворита електоральних симпатій. Вибори президента України пройдуть 31 березня 2019 року, і у Зеленського є всі шанси на перемогу. Поки що той, кого називали «клоуном», б'є всі мислимі і немислимі рекорди по частині зростання своїх рейтингів.

Позитивно відгукнувся про Зеленського політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко, коментуючи результати опитування Інституту соціальних технологій «Соціополіс».

«Якщо раніше називали прізвище Порошенка або Тимошенко (відповідаючи на питання про віру в перемогу кандидата, то, за останніми опитуваннями, багато виборці починають вірити в перемогу Зеленського. Зараз його і в експертних колах починають вважати одним з головних претендентів на перемогу. Його всерйоз почали сприймати як одного з головних фаворитів виборів», – сказав Фесенко.

За його словами, виборці почали вірити у перемогу Володимира Зеленського завдяки його лідерства в різних передвиборних рейтингах і ефективної кампанії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

«За останні два місяці рейтинги різних соціологічних служб підтверджують беззаперечне лідерство Володимира Зеленського в гонці. І, думаю, це впливає на виборців. Але і вдала ефективна кампанія, розмови про Зеленском, інформаційний фон, який зараз є, – все це теж впливає. Я був минулого тижня на українському ланчі у Мюнхені на конференції з безпеки, головним об'єктом інтересу там був саме Зеленський», – зазначив Фесенко.

У той же час політолог прогнозує, що надалі, швидше за все, збережеться тенденція до зростання віри в перемогу Зеленського.

Експерт також підкреслив, що за останній час електорат актора розширився.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олена Кравець здала Зеленського: він не той, ким здається.

Нагадаємо, родині Зеленського не сподобалося його рішення балотуватися у президенти.

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський показав новий випуск політичного влогу: все прозоро, як і обіцяли.