Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що проти нього готується ряд провокацій для того, щоб дискредитувати роботу поліції під час майбутніх президентських виборів. Відповідне повідомлення чиновник розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Глава МВС переконаний, що згідно "сценарію" на його рахунки в Італії або Україні з незрозумілих джерел має "впасти" велика сума грошей в іноземній валюті. Це нібито плата за послуги правоохоронців за прикриття підкупу виборців на користь певного кандидата і фальсифікації. Аваков підкреслив, що гроші можуть мати російське походження.

Він заявив: "Коли такого роду провокації виходять від країни-агресора, я розумію. Але коли такі плетуться інтриги проти тебе у власній країні - це прийняти непросто. Однак, я припускав, що щось подібне може трапитися. І намагався бути до цього готовий. І готовий". Також він сказав, що не піде на компроміси і не буде укладати таємних домовленостей ні з одним з кандидатів у президенти.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На закінчення глава МВС написав: "На 54-й день виборчої кампанії в МВС і Національну поліцію надійшло 1741 повідомлення про порушення. Всі без винятку отримали реакцію від правоохоронців. 77 кримінальних проваджень, 401 адміністративний протокол. Статистика по фігурантам звернень така: БПП - 420, Батьківщина - 337, Самопоміч - 159, Громадянская позиція - 124, Радикальна партія - 117".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що народний депутат від партії нинішнього президента Ольга Богомолець анонсувала створення власної партії. Назви у організації поки ще немає – політик заявила, що вона буде обговорюватися на політраді.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Леонід Кучма заявив, що його обрали без порушень виборчого процесу, оскільки в ті часи політтехнологій не існувало. Також він не розуміє, звідки у нинішніх політиків величезні суми грошей на проведення передвиборної кампанії.

Також "Знай.uа" писав, що згідно з дослідженнями фахівців, Зеленський подобається виборцям тим, що йому довіряють і бачать його не тільки у влади. Деякі люди заявили, що навіть довірили б йому будувати свій дім і виховувати дітей.