Росія використовує всі можливі лазівки, щоб проникнути в Україну і завоювати її. Узурпатори не гребують засмічувати своєю пропагандою навіть культурний пласт. Так, віце-прем'єр-міністр і міністр культури В'ячеслав Кириленко заявив, що національний відбір на Євробачення – 2019 вже став частиною гібридної війни Росії проти України. Політик заявив, що ті зірки, що їздили з гастролями в Росію або не визнають територіальної цілісності України, не мають права представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення – 2019. Таке повідомлення з'явилося в Тwitter В'ячеслава Кириленка.

"Національний відбір на «Євробачення-2019», на жаль, ВЖЕ став частиною гібридної війни Росії проти України. В результаті участі у відборі артистів, гастролируюющих на території держави-агресора або не визнають територіальної цілісності України 1/2", - зазначив він.

За словами Кириленка, такі артисти не можуть брати участь у фіналі національного відбору на "Євробачення-2019".

"Тому, щоб ситуація не зайшла в глухий кут, підтримую тих, хто вважає, що, враховуючи негативний суспільний резонанс і загрози інформаційній безпеці України, такі артисти не можуть брати участі у конкурсній частині фіналу Національного відбору на "Євробачення-2019" 2/2 ", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше фіналістки Нацвідбору на Євробачення – 2019, дует ANNA MARIA оскандалилися проросійськими поглядами. Дівчата дали інтерв'ю, в якому виплили на поверхню їх «ватні» переконання. Виявляється, Росія не анексувала Крим, а війни України з Росією немає.

Так, в інтерв'ю журналісту Роману Скрыпину, дівчата з творчого колективу ANNA MARIA повідомили, що «війни в Україні немає», і відмовилися визнавати, що Крим був незаконно анексований Росією.

Напомним у мережі показали найкращі жарти Андрія Данилко на Євробаченні

Якщо гуморист Сергій Притула вважається незмінним ведучим "Євробачення", то навряд чи тепер представляють Національний відбір без Андрій Данилко в суддівському кріслі.

І не дивно, адже ще з минулого року Данилко здобув собі репутацію любителя гострого слівця. Наприклад, різко поставив на місце менеджера однієї з учасниць, пославши його "велике плавання" прямим текстом.