Помічник російського президента Путіна Владислав Сурков засвітився в компанії терористів, інформує Politeka.

15 лютого члени організації "Союз Добровольців Донбасу" проводили в Москві з'їзд. Згодом у соціальних мережах з'явилися фотографії з заходу, на які й потрапив "права рука" Путіна.

З'їзд організації

Варто зазначити, що Владислава Суркова називають куратором збройних формувань у так званих ДНР і ЛНР. Тепер він на 100% підтвердив свою роль у війні на Донбасі. Його зняли на пам'ятні фото поруч з російськими найманцями, які вбивали на Сході України.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З'їзд організації

Крім Суркова, з'їзд організації відвідав колишній прем'єр-міністр так званої ДНР Олександр Бородай. Зараз він є головою "СДД". Під час засідання терорист заявив:

"У розпал виборчої гонки від Києва можна чекати чого завгодно. У разі, якщо того зажадає ситуація, ми мобілізуємо добровольческое рух в найкоротші терміни".

На опублікованих знімках видно, як Сурков розповідає про формування "держави Путіна". Це стало причиною їдких коментарів під постом.

Його допис із інформацією, що стосується українців, прокоментував блогер Денис Казанський на сторінці в Twitter. Він зазначив гучні висловлювання Олександра Бородая щодо України.

"Так голова організації стверджує, що країна не може обійтися без війни. Потім він "пригрозив українцям "кривавої кашею". Така у нас "громадянська війна", - резюмував Денис Казанський.

"Це вже навіть не кокаїн. Це героїн", "Цей ослолюб ще живий?", "сподіваюся, в нього майбутнього залишилося не багато", "кацапи завжди такими були", "мошонку йому за вуха, а не держава Путіна", "Врятуй його Абрамс", - пишуть користувачі.

Володимир Путін

Нагадаємо, "Міністра ДНР" затримали в Москві і депортують в Україну: вкрав зарядку від смартфона.