У Москві був затриманий "міністр ДНР" Олексій Красильников.

Причина – крадіжка зарядки телефону.

У підсумку "міністра" хочуть депортувати в Україну.

Корупція, гідна молодої республіки

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як завжди, Росія кинула своїх же.

Варто нагадати, що На Донбасі на бойовиків “ДНР-ЛНР” напав «Синій Кит». Вояки Путіна масово самоубиваються – ймовірно, не витримують «Руського світу» - їх притиснули до землі і навіть загнали під неї свої ж ідеї. Статистику, яку було б крайнім лицемірством назвати сумною, призводить Народна Правда з посиланням на Telergam-канал «Штірліц-інфо».

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

“останнім часом серед бойовиків російсько-окупаційних військ збільшилася кількість суїцидів і смертей через нещасні випадки. Так з початку лютого в підрозділах окупантів покінчили життя 7 окупантів (ДНР-4, ЛНH-3)”, – пишуть автори.

Крім того, через пияцтво збільшилася кількість сутичок в рядах окупантів.

“Під час вживання спиртних напоїв в одному з підрозділів 1 АК сталася сварка між окупантами. Під час сварки найманець із РФ застрелив 2 місцевих посібників окупантів, а згодом зрозумівши, що накоїв, хотів самоубиться, але залишився живий. В даний час утримується під вартою. В одному з окупаційних підрозділів 2 АК на передових позиціях в районі. Кадіївка (Стаханов) був знайдений без ознак життя найманець з м. Смоленськ. Згідно з висновками лікарської експертизи смерть наступила в результаті передозування наркотичною речовиною”, – пише джерело.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Також збільшилася кількість травм і загибелі бойовиків в ДТП, більшість систематично і безкарно керують автомобілями в алкогольному та наркотичному сп'янінні

Нагадаємо, Пушилин готовий до переговорів з Україною: що відповіли у Порошенка

Як раніше повідомляв "Знай.ua" ЗСУ провели навчання прямо під носом окупантів: авіація і танки у повній готовності

Також Знай.ua" писав про те, що Мережу підірвав "успіх" путінських найманців: центр "ЛНР" в Конго