Народний депутат Борислав Береза відреагував на слова покаяння скандального дуету Анна-Марія.

Про це він написав у власній сторінці на Facebook.

Зокрема, нардеп відзначив, що скандальний дует продовжує "гнути свою лінію" та підтримує анексію Криму Росією.

У нас не сталинские времена и дети за родителей не отвечают. Но если родители, в аннексованом Крыму, предали Украину и...

Geplaatst door Borislav Bereza op Zaterdag 23 februari 2019

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У нас не сталінські часи і діти за батьків не відповідають. Але якщо батьки, в аннексованом Криму, зрадили Україну і вірою і правдою служать загарбникам, а їхні діти не називають Росію окупантом і агресором, якщо вони не можуть назвати чий Крим і якщо їм лояльність Кремля важливіше України, то вони лише підтверджують приказку, що "Яблуко від яблуні недалеко падає"", - зазначив нардеп Борислав Береза.

Крім того нардеп відзначив, що має особисте право вибору не не бажає підтримувати скандальний дуте, адже, як громадянин України має право вибору.

"Це їх вибір. Але і у мене є право на мій вибір. І я не хочу, щоб подібні манкурти представляли мою Батьківщину на міжнародному конкурсі, нехай це і Євробачення. Хочуть жити з такими поглядами - нехай живуть. Але поки в включеному Криму ФСБ вистачає татар і українців за проукраїнську позицію, поки гинуть наші хлопці на Донбасі, поки захоплений Крим і частина сходу України, поки Сенцов, Карпюк та інші нудяться в неволі, поки українських моряків захоплюють в Азові, до тих пір люди з антиукраїнськими поглядами не ті, хто має право представляти Україну", - відзначив нардеп.

Більше того нарддеп відзначив, що скандальний дует тапк і не прововив жодного сова про приналежність Криму, адже їхня мати "працює" у так званому "уряді" Криму.

"Мені зрозуміло чому дует Анна-Марія не говорить про те чий Крим. Адже їх мама Лариса Опанасюк в даний час проживає в Сімферополі, є заступником так званого голови Ради міністрів Криму і керівником апарату "Свемон". А в 2014 році вона була нагороджена медаллю Міноборони РФ "За повернення Криму". Їх тато прийнявши присягу служив окупантам і ще недавно був суддею в захопленому Криму. Але мені не зрозуміло, як можна було йти на національний відбір маючи батьків колаборантів і розділяючи їх погляди. Тому говоримо дівчаткам, які не знають чий Крим і хочуть зберегти кар'єру своїх батьків, "прощайте" і робимо вибір з решти", - додав Береза.

Нагадаємо, MARUV їде на Євробачення.

Як повідомляв "Знай.ua", марш окупантів в Криму обернувся ганебним провалом.

Також "Знай.ua" писав, що Притула притиснув до стінки скандальну учасницю Нацвідбору MARUV.

95 Квартал на передовій