Уся країна слідкує за Національним відбіром на "Євробачення 2019", який не відбувся і цьому році без скандалу. В цьому році Андрій Данилко, як зазвичай, "відрізнився".

У цьому році Андрій Данилко вирішив прокоментувати те, що відбувається в соцмереах навколо Національного відбору на пісенний конкурс, а також відповісти критикам, які висловлювалися на адресу українського Нацвідбору.

Андрій Данилко заявив, що він завжди може відстояти свою думку, а також наголоси на тому, що коментарі та негативні відгуки у соцмережах він не читає. Проте не втримався і сказав, що усі, хто критикує національний відбір, просто "ляпають язиком".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми писали, що співачка MARUV, що замінила Tayanna у Нацвідборі на "Евробачення-2019" вирішила з'їздити у Росію з концертами. Артистка аннонсировала виступ в Москві 6 квітня і 12-го в Санкт-Петербурзі.

У коментарях шанувальники відзначають, що в першу чергу хотіли б бачити виступ співачки в Україні. До того ж, якщо раптом артистка переможе в Нацвідборі, то замість того, щоб готувати до відстоювання честі країни на "Євробаченні", вона буде репетирувати виступ у агресора.

Нагадаємо, що відомий гуморист Сергій Притула вже не вперше отримує порцію критику на свою адресу через жарти. Приміром, коли він покепкував над Зеленським, порівнявши його кандидатуру із артистами шоу "Танці з зірками", коментарі посипалися один за одним.

Другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2019 також відзначився кількома скандалами у мережі.

Як повідомляв "Знай.ua", що журналіст Роман Скрипін здивувався ситуацій навколо українського відбору на Євробачення. Мова йде про відбір конкурсантів і деяких членів журі. Свою думку він висловив на тлі скандального дуету ANNA MARIA, які голосно заявили з приводу Криму.

Також "Знай.ua" писав, що переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2018" ізраїльтянка Нетта Барзілай дала інтерв'ю, в якому розповіла, що на початку її кар'єри менеджери вимагали, щоб вона наслідувала британської поп-зірці.