Журналіст Роман Скрипін здивувався ситуацій навколо українського відбору на Євробачення. Мова йде про відбір конкурсантів і деяких членів журі.

Свою думку він висловив на тлі скандального дуету ANNA MARIA, які голосно заявили з приводу Криму.

Роман Скрипін. Фото: Facebook
Роман Скрипін. Фото: Facebook

Справа в тому, що під час інтерв'ю з журналістом Романом Скрипіним учасниці українського відбору на Євробачення дует ANNA MARIA (справжні імена – Анна і Марія Опанасюк) висловили неоднозначну думку з приводу Криму. Дівчата сказали, що "Україна втратила Крим", але, не дивлячись на це, "Крим залишається Кримом".

"В Національному відборі Євробачення-2019 беруть участь щонайменше дві юрособи. Це НСТУ та СТБ. Перше – з бюджетних коштів. Тому у мене питання: чи не осліп Зураб Аласанія (голова правління Громадського мовлення) і всі його правління? Або це все злочинна діяльність StarLightMedia імені Пінчука (холдинг, куди входить телеканал СТБ)? у вас очі на сраці зросли, що ви стільки вати напхали у відбір? Адекватні ви всі там разом?", – підкреслює Скрипін.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також він задався питанням з приводу журі та ведучого Притули.

"Там Джамала? Кримськотатарська співачка, яка перемогла з піснею 1944, яка розкрила очі? І тепер сепаратюги співають для Джамали? У мене щось не клеїться. Що взагалі відбувається? До Данилко я не маю запитань. Це людина-шлягер. Це спотворена версія Алли Пугачової для "Малоросії". У мене немає питань до "Манекену" (справжнє ім'я – Євген Філаттов). Донецьк. Після слова "Д" треба ставити крапку. Я його теж розумію. Але Джамала? Джамала? Як так? Ведучий Сергій Притула? Патріот? На фронт передає гроші, але в упор не бачить перед собою п'яту колону? Як так? Ми заблукали чи десь на узбіччі? Мені, здається, сниться, чи ви дійсно такі і є? Прийдіть в себе, дорогі українці," – підкреслює Роман.

Скандальний дует

Він також нагадав про війну на Донбасі і про те, що Росія окупувала Крим, "що вже є ознакою початку війни".

"Які б батьки Ганни і Марії там наполегливо не працювали, все одно люблять рідну землю. Колаборанти. Тато – суддя. Мамка – "віце-прем'єр". А дочки – вата погана. Так, ми маємо окупований Донбас. І там гинуть наші хлопці. Уявіть себе на передовій, а потім співайте. Це все страшно. Дуже страшно. Ви не хочете вийти зі своєї зони комфорту? Вас звідти витягнуть. А поки дякуйте тим, хто прикриває вашу дупу", – підбив підсумки журналіст.

Нагадаємо,Фінал нацвідбору на Євробачення-2019: коли і де подивитися

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вибух автобусу з мирними жителями на Донбасі показали на відео: моторошні кадри

Також "Знай.ua" писав про те, що Кримський міст переможно "репнув": фотофакт