У суботу, 23 лютого, відбудеться фінал національного відбору на "Євробачення-2019", за результатами якого нарешті стане відомо, хто представлятиме Україну в травні в Тель-Авіві.

Згідно з результатами півфіналів, які відбулися 9 і 16 лютого, у фінал вийшли шість претендентів, які на майбутньому шоу виступлять у такій послідовності:

  • Freedom Jazz

  • YUKO

  • MARUV

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще
  • Brunettes Shoot Blondes

  • KAZKA

  • ANNA MARIA

Концерт планують почати в 19:00, а його будуть транслювати телеканали СТБ та UА:Перший.

У цьому році до складу журі увійшли: музичний продюсер Євген Філатов (The Maneken), співачка Джамала і шоумен Андрій Данилко. Крім того, віддати свій голос за кращу пісню зможуть і глядачі за допомогою СМС-голосування під час проведення трансляції.

Варто нагадати, що учасниці колективу ANNA MARIA нещодавно потрапили в скандал, оскільки у своєму інтерв'ю відмовилися визнавати анексію Російською Федерацією Криму, а також те, що на тимчасово окупованих територіях Донбасу ведуться бойові дії. Дівчата вважають, що конфлікту немає, а є просто АТО, після чого обурилися, що не є членами секретаріату президента і на незручні запитання відповідати не збираються.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Світлана Лобода, яка перекинулася працювати і жити в сусідню країну, нещодавно зробила незвичайний вчинок. Багато припускають, що співачка нудьгує по рідній країні, оскільки в одному з ефірів телепрограми раптово заговорила українською мовою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Анастасія Волочкова поступово розтрачує свою фантазію, оскільки вже не може придумати нічого оригінального для публікації на сторінці в соціальній мережі. Нові пости зводяться до її шпагатів в голому вигляді в незвичайних місцях, що вже порядком набридло фанатам балерини. Сама знаменитість, схоже, цього не помічає і продовжує викладати одноманітні знімки.

Також "Знай.uа" писав, що популярному американському виконавцю Роберту Келлі пред'явили звинувачення з десяти випадках сексуальних домагань при обтяжуючих обставинах.