На Кримському мосту, який збудували після окупації півострова через Керченську протоку для залізничного сполучення, утворилися нові проблеми. Так, на конструкції споруди помітили розбіжність прольотів.

Відповідне фото в соцмережі Twitter опублікував блогер під ім'ям RoksolanaToday&Крим.

"Попилодром Ротенбергів. У кого око інженерне, милуйтеся ГОСТами РФ", – написала автор, натякаючи на великі розкрадання "друзів Путіна", братів Ротенбергів, яких обрали підрядниками цього будівництва.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами коментаторів, на знімках видно серйозні порушення технології будівництва.

Кримський міст
Кримський міст

"Там прольоти не сходяться, швелера не зістиковані, а на другому фото взагалі пекло, я так розумію, містки наплели, щоб з одного прольоту на другий перейти", – зауважили коментатори.

Варто нагадати, що цинізм найманців Путіна не знає кордонів. Так, в мережі з'явилося відео, де черговий "орк" розповідає, як вбивав українських солдатів і як воював на Донбасі. Публікація швидко поширилася по соціальним мережам, передає видання "Народна Правда", посилаючись на першоджерело публікації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутатка Держдуми РФ Наталія Поклонська розлютилася через заяви міністра закордонних справ України Павла Клімкіна про український Крим. Колишній "прокурор" окупованого півострова у своєму Facebook назвала слова дипломата фантазіями. Депутат також порадила Клімкіну перестати жити ілюзіями і не нав'язувати іншим свої переконання.

Нагадаємо, шизофренія Росії прогриміла на всю ООН: Кримнаш, їхтамнєт та цитати Гітлера.

Як повідомляв Знай.uа Крим завив від Путіна і проситься додому: сьорбнули "руського міра".

Знай.uа писав, окупований Донбас перетворився на гетто для українців: тотальна ізоляція, надії немає.