Нещодавно київський мер Віталій Кличко похвалився сумнівним "досягненням", в результаті чого в мережі прогримів скандал. Він розповів: "Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії помирав кожен шостий чоловік, то тепер – кожен другий".

Українці вирішили згадати топ-5 найбезглуздіших конфузів, які останнім часом сталися з мером столиці:

1.Подібна ситуація, пов'язана з арифметикою у Кличка сталася, коли він розповідав про снігоприбиральну німецьку техніку: "Сьогодні я зустрічав 15 автомобілів, які були на митниці, 13 з яких — MAN, а 3 — Mercedes".

2.До цього столичний мер заявляв про необхідність енергозбереження. Він закликав киян готуватися "до землі". По всій видимості, він хотів сказати «готуватися до зими», але замість цього він більш реалістично описав те, що відбувається з опаленням в Україні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

3.Під час одного з радиэфиров Кличко розповів, що користується різними методами, щоб люди працювали, в тому числі роздає "чарівні пенделі" і навіть продемонстрував, яким чином.

4. Також на радіо у мера не вийшло вимовити слово "тоталітаризм". Замість нього він придумав нове слово "тальтальтратальтра". Через кілька спроб все, на що вистачило Кличко – це "тольтаризм".

5. Під час проведення мітингу Кличка схопив за шапку одного з протестантів і пообіцяв йому: «У вухо крикну».

Слова столичного мера про те, що зараз вмирає кожен другий чоловік у відділенні інтенсивної терапії, викликали жваве обговорення в мережі. Люди пишуть в коментарях: "Як можна бути таким", "жах", "погано вивчив текст", "як завжди, в своєму репертуарі", "та він ще керує містом, жах", "Сміятися чи плакати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в столиці сталося зіткнення позашляховика з тролейбусом. За інформацією правоохоронців, причиною став повторний інфаркт, який трапився у водія авто під час їзди.

Як повідомляв портал "Знай.uа": машина на єврономерах знесла стовп електроопори, що стояла біля зупинки. Водій вижив, однак пасажиру авто не пощастило.

Також "Знай.uа" писав, що під час скандалу в одній зі столичних квартир син господині облив стіни бензином і підпалив приміщення.