Радник президента Сполучених Штатів з національної безпеки Джон Болтон заявив, що США можуть запровадити нові санкції проти Венесуели.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Болтон розповів, що нові санкції можуть бути введенні у дію якщо військові не розблокують кордон для доставки гуманітарної допомоги.

Він прямо звернувся до венесуельських військових із закликом розблокувати кордон для поставки допомоги.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У військових Венесуели є вибір: прийняти демократію, захистити мирних жителів і дозволити доставку гуманітарної допомоги; або ж вони зіткнуться з великими санкціями та ізоляцією", - написав він.

Разом з тим варто відзначити, що з'явилася інформація, що незабаром має пройти важлива зустріч між главами США і КНДР. Так, глава Північної Кореї з Пхеньяну поїхав у Ханой, де, власне, і відбудеться майбутня зустріч з президентом США Дональдом Трампом.

"Близько 17:00 за місцевим часом Кім Чен Ин вирушив у Ханой на своєму бронепоїзді. Очікується, що весь шлях до столиці В'єтнаму лідер КНДР здійснить залізницею транзитом через Китай", - повідомляють журналісти.

Повідомлялося, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин приїде за кілька днів до початку другого саміту з президентом США Дональдом Трампом. У Ханої представник Кореї буде вже 25 лютого, в той час як саміт буде 27-28 лютого. Там він планує зустрітися з офіційними особами столиці.

Варто нагадати, що нещодавно президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив про те, що державний кордон між Венесуелою і Бразилією буде перекрито. Він повідомив, що це відбулося сьогодні, 21 лютого, о 20:00. Він вважає, що таким чином приймає заходи безпеки.

Поки невідомо, скільки часу буде перекрито кордон, однак президент Венесуели не збирається зупинятися. Він розглядає варіант перекрити кордон з Колумбією, адже венесуельці біжать туди з власної країни через економічну кризу.

Крім того варто відзначити, що у У результаті зіткнення між військовими Венесуели і корінними жителями на кордоні з Бразилією загинули вже двоє людей. Відомо, що сутичка сталася неподалік від кордону Гран-Сабана, де проживають представники індіанського народу пемон.

Нагадаємо, Німеччина конфіскувала рахунки та будівлі у справі про "російську пральню".

Як повідомляв "Знай.ua" Мадуро дав розпорядження перекрити кордон між двома країнами.

Також "Знай.ua" писав, що Україна опинилась у топ-3 найшкідливіших для Росії країн.

Венесуела: переворот чи законна зміна влади?