У ніч на 24 лютого невгамовні окупанти з мінометів обстріляли населені пункти Золоте і Новоолександрівка на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Сьогодні, 24 лютого, приблизно о 5 ранку, російсько-окупаційні війська здійснили прицільний мінометний обстріл мирних населених пунктів Золоте і Новоолександрівка. Міни російського виробництва розривалися прямо в будинках українців. Налякані люди ледве встигали ховатися від вибухів", - йдеться в повідомленні.

Житель Золотого розповів, як вони з дружиною рятували свою трирічну дочку. І наскільки важко дитина пережила обстріл, аж перестала розмовляти...

"Дружина схопила нашу трирічну дочку і ми хотіли вибігти, але подальшим вибухом вибило двері і ми впали. Через пережите моя дочка перестала розмовляти .. Що нам робити, я не знаю...", - розповідає постраждалий.

Зараз на місці чергового кривавого злочину російських окупаційних військ працюють представники української сторони СЦКК і слідчих органів. Експерти збирають доказову базу терористичного акту проти мирного населення України.

Нагадаємо, українець розповів про жахи тортур у полоні бойовиків: дихати в мішку було складно. Він пригадує, що відчував у полоні дивні відчуття.

"Напередодні був брудний мішок на голові, який нагадував про біль, жах, страждання і смерть багатьох в'язнів, які кричали і молилися, задихалися і вмирали в його курній і смердючій щільній тканині. Били довго і грунтовно, змінюючи один одного. Якщо б це було творче справу, і ці істоти були б людьми, я б сказав, що працювали вони відповідально і з насолодою. Крутили "російську рулетку", брудно матюкалися, засовували в руки гранати і кричали, щоб я визнав їх своїми", - додає вчений.

Як повідомляв портал "Знай.uа": марш окупантів в Криму обернувся ганебним провалом: а де всі.

Також "Знай.uа" писав, що український герой трагічно загинув під мінометними обстрілами: вся країна у скорботі.