Народний депутат Михайло Добкін, котрий ще за часів свого правління у Харкові відзначився "яскравим лексиконом", не зміг стриматися і після прямого ефіру однієї з програм за участі журналістки Яніни Соколової.

Політик різко став "мовним експертом" і розкритикував її за використання чужих слів, при цьому без нецензурщини не обійшлося:

Михайло Добкін
Михайло Добкін

"Не знаю як ви, а я рада, що такі поважні люди, як Михайло Добкін дивляться наш Вечір з Яніною Соколовою. Бо з ким би я ще подискутувала на тему слів іншомовного походження як не зі знаменитим філологом Добкіним. Фрагмент про який мова тут", - прокоментувала вона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З переписки видно, що Добкін відкрито атакує журналістку словами, яких точно не знайдеш у книгах. Сама вона через це не надто переймається, жартуючи над депутатом – мовляв, нехай повторить це ще раз.

Слід відзначити, що не так давно колишній "регіонал", нардеп від "Опоблоку" Михайло Добкін обізвав співачку Джамалу через її нагадування, що Крим - це Україна. Скандальний допис нардепа з'явився у переписці Twitter.

Джамала
Джамала

"П*дорша, ваша Джамала! И вы от нее не далеко ушли, гниды", - написав він.

На допис відреагував журналіст Айдер Муждабаєв.

Михайло Добкін, народний депутат
Михайло Добкін, народний депутат

"Якщо це дійсно твіттер Михайла Добкіна, і це він написав про кримську татарку, то я хочу зустрітися з ним в будь-який зручний для нього час і в будь-якому зручному для нього місці, щоб йому за цю образу помститися. Жодна кримська татарка за мого життя не буде ображена без відповіді. Я чекаю від Добкіна відповіді на це повідомлення з місцем і часом зустрічі", - заявив журналіст.

Дивіться: Іноземна зброя в Україні

Нагадаємо, Євген Кошовий, соратник кандидата у президенти Володимира Зеленського, попередив про підготовку провокацій під ім'ям їхньої політичної сили.

Як повідомляв "Знай.ua", Добкін мерзенно образив Джамалу і журналістів "Радіо Свобода". Також "Знай.ua" писав, що кортеж Порошенка оцінив реформовані дороги Гройсмана.