В Україні планують офіційно заборонити користуватися мобільними телефонами під час таємного голосування, втім Кабмін не врахував у законі дуже важливу деталь, про що повідомив на сторінці у Facebook лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"Про заборону використання мобільних телефонів під час таємного голосування на виборах! Тут планують у законодавстві посилити відповідальність за підкуп під час виборів - підтримую. Проте, з огляду на бідність народу і хитрод*пість влади, заборонив би також використання мобільних телефонів під час голосування", - зазначив політик.

Микола Томенко: досьє, біографія, кар'єра, фото і відео

Дивіться: Томенко про катастрофічну ситуацію з підкупом виборців

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, щоб віддати свій голос на президентських виборах громадяни України, які проживають за кордоном, повинні дотримуватися ряду законодавчих вимог.

Як повідомляв портал "Знай.ua", як організувати на вибори цікаві дебати між кандидатами та які саме команди мають представляти висуванців – та хто стоятиме за Порошенком, – розповів лідер політичної партії "Рідна країна" Микола Томенко.

Також "Знай.ua" писав, що лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі інтернет-порталу Politeka online розповів чому кандидати в президенти повинні розкрити своє бачення столиці.