Гучний скандал за участі кандидатів у президенти Юлії Литвиненко та Володимира Зеленського закінчився на користь останнього.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це пише портал Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що в неділю, 25 лютого, Верховний Суд виніс на користь шоумена рішення за позовом журналістки Юлії Литвиненко. Суд не виявив жодних порушень з боку Володимира Зеленського.

суд
суд

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що Юлія Литвиненко подала судовий позов проти свого конкурента з вимогою визнати протиправним виступ Володимира Зеленського у гумористичній програмі "Ліга Сміху". Як заявила Литвиненко, роль ведучого варто розцінювати як передвиборну агітацію. До того ж, кандидат просила Верховний суд відшукати порушення у фінансуванні виборчої кампанії Володимира Зеленського.

У результаті Верховний суд ухвалив рішення на користь шоумена та визнав позов Юлії Литвиненко безпідставним. А тому відмовив у його задоволенні в повному обсязі, визнавши перемогу ведучого "Ліги Сміху".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Окрім цього інциденту у ЗМІ просочилася інформація, що чинна влада спробує дискредитувати Володимира Зеленського через його творчість. Зокрема, за вказівкою Петра Порошенка політики можуть заборонити трансляцію третього сезону “Слуги народу” на українських телеканалах. Про це попередив журналіст Олександр Дубінський. Він показав листування нардепа БПП Олександра Черненко з людиною, представляє помічником президента України.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Володимир Зеленський у свою чергу прокоментував чутки. За його словами, скандал вплинув позитивно на розвиток проекту:

"По-перше, я вдячний. Я вражений трошки, але вдячний. Такого маркетингу Студія "Квартал 95", а саме – фільм "Слуга народу-3" ніколи б не отримав", – заявив Зеленський журналістам.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Нагадаємо, команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського запустила офіційний сайт.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, що для нього означає капіталізація України.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де попросив виборців обрати очільників держаних посад.