Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський розкритикував недавню ситуацію, яка склалася навколо переможниці національного відбору на "Євробачення 2019 " MARUV. Відеокоментар з цього приводу кандидат у президенти опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Тобто контрабанда з Росією - можна, б/у запчастини в обмін на життя наших солдатів - можна, цукерки - можна, а MARUV - не можна. І зараз я зрозумів, що таке "армія, мова, віра" - розікрасти армію, штучно розділити людей мовою, тому й віри вам немає", - наголосив шоумен.

Дивіться: Зеленський про перемогу MARUV

НатякаєЗеленський на гучне розслідування, котре нещодавно оприлюднили журналісти. В ньому йдеться про ймовірні махінації на державному підприємстві "Укроборонпром":

Як відомо, після фіналу нацвідбору на Євробачення артистка раптово виявилася не тільки номером один серед молодих музикантів, але й причиною гучного скандалу:

MARUV, переможниця Національного відбору на Євробачення 2019
MARUV, переможниця Національного відбору на Євробачення 2019

"Не може ж бути, щоб з чотирьох мільйонів росіян - чи скільки їх, чотири мільярди? - не було хороших людей "," Воювати за мир - це все одно, що займатися сексом за невинність ", - вважає співачка MARUV, яку глядачі обрали представляти нашу країну на Євробаченні в Тель-Авіві.

MARUV
MARUV

Крім "позитивного мислення", вона також практикує активну гастрольну діяльність в Росії. Остання обставина могла стати об'єктивною причиною того, що співачку знімуть з конкурсу.

MARUV
MARUV

Так і сталося. Але MARUV запевняла: причина не в цьому, а у розбіжностях стосовно договору участі у конкурсі. Зокрема, співачці не сподобалося те, що за контрактом вона сама фінансує свою поїздку.

Дивіться: MARUV - Siren Song (Bang!) - Фінал Національного відбору на Євробачення-2019

Нагадаємо, MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні 2019.

Як повідомляв "Знай.ua", гучний скандал за участі кандидатів у президенти Юлії Литвиненко та Володимира Зеленського закінчився на користь останнього. Також "Знай.ua" писав, що Притула пояснив, чому MARUV не їде на Євробачення 2019.