Кандидат у президенти України Володимир Зеленський зробив скандальне звернення щодо чинної влади та нечистих мільярдів, зароблених "на крові".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідне звернення Зеленський опублікував на свой сторінці у Facebook.

Він посилається на розслідування журналістів програми "BIHUS.INFO" щодо організації схеми та масштабного відмивання державних коштів на контрабанді з Росії запчастин для техніки Збройних Сил України - заробляння владою на крові.

"Немає слів. Люди, які прийшли до влади на крові, "заробляють" на крові. Тобто контрабанда з Росією - можна, вживані запчастини в обмін на життя наших солдатів - можна, цукерки - можна, Maruv - не можна. Вибачте, але це кабздєц. Зараз я зрозумів, що таке "Армія. Мова. Віра" - розікрасти армію, штучно розділити людей мовою, тому і віри вам немає. Тому кандидатів багато. Когось крім вас оберемо", - сказав політик.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

#НЕДОБРИЙРАНОК

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 26 februari 2019

Нагадаємо, команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського запустила офіційний сайт.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляють у соцмережах на офіційних сторінках команди "смішного кандидата".

"Найкрутіше те, що тепер ви маєте легкий доступ до будь-якої інформації, яка вас цікавить: від адрес Зе!офісів, брендування, офіційних хештегів до блогу та всіх важливих посилань. Усі найактуальніші новини згруповані і доступні 24/7", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандадат у президенти Володимир Зеленський розповів, що для нього означає капіталізація України.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідний аудіоподкаст з'явився у соцмережах на офіційних сторінках команди Зеленського.

"WOW! Ми запускаємо нову рубрику "Аудіоподкасти з Володимиром Зеленським", - підписали допис.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де попросив виборців обрати очільників держаних посад.