У середу, 27 лютого, відбуся мітинг проти кандидата в президенти та шоумена Володимира Зеленського. Свідки стверджують, що мітинг був проплачений. Гроші учасникам по закінченню акції роздавала голова ГО "ВГО "Солідарна молодь". Команда Зеленського вже відреагувала на інцидент.

На офіційних сторінках команди Володимира Зеленського у соцмережах повідомили, що, судячи з фото, мітинг був проплачений.

Ходять чутки, що сьогодні близько 13:00 біля київського ресторану Catch студенти виступали проти Володимира Зеленського. Ми, звісно, свічку не тримали, але за інформацією очевидців, це був проплачений мітинг! Про це говорять усі, та і фото кажуть усе самі за себе. Чомусь мітингувальників було менше, ніж журналістів та камер. І тривало це все хвилин 20, а потім усі організовано вимкнули камери і почали розходитись. Дивно, правда?

Свідком акції став лучанин Іван Лазорко. Він розповів про подію на особистій сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мітинг мав всі ознаки "проплаченого"! Камер та журналістів було більше, ніж мітингувальників. До того ж, думаю не випадково, приїхали саме канали, які належать Порошенкові і Медведчуку. Пікет пройшов швидко і через хвилин 20 всі організовано вимкнули камери і почали розходитись", – розповідає Лазорко.



Згодом він вирішив простежити за учасниками мітингу і йшов слідом, коли в якийсь момент побачив, як дівчина, яка командувала до цього парадом і кричала в рупор образливі фрази, витягла з сумки пачку гривень та почала "в глуху" роздавати студентам.

"Я все фотографував і чітко зафіксував факт передачі грошей, але коли мене помітили, запанікували і пішли розраховуватись до автомобіля! Найцікавіше, що ця організаторка виявилась головою "молодіжки" Солідарності Дінара Габібулаєва!", – зазначив Лазорко.

Geplaatst door Іван Лазорко op Woensdag 27 februari 2019

Нагадаємо, що народний артист Станіслав Боклан , відомий за роллю у серіалі "Слуга народу", став на захист Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чи може Зеленський виграти вибори: експерт проаналізував реальні шанси "смішного кандидата". "Він розбурхав море, але ризикує потонути".

Також "Знай.ua" писав про те, що електорат Зеленського змінився: не тільки молодь, а й “під’їздні бабусі”.